Vacatures
Creatieve Groep

De famkes oan'e swarte beien pluk

Meer informatie
Promotiefilm

Een promotie filmpje, waarom? Dit filmpje is gemaakt om in Zuid Korea te laten zien hoe een leerwerk bedrijf in Nederland er uit ziet.Bijzonder dat de Hof van Arcadia hiervoor uit gekozen is van alle leerwerk bedrijven in Nederland. Zijn we best wel trots op, trots op onze deelnemers en trots op ons team van mensen

Meer informatie
Leuke dingen doen

Wat een plezier met gewoon..... koekhappen ja.

meer informatie
Opleidingen

Voor de opleiding tot hovenier heb je planten-bomenkennis nodig. We zijn altijd op zoek naar bijzonderheden. Zo ook deze gigantische denneappel !

Meer informatie
Wist u dat...

Er weer twee mannen zijn geslaagd voor hun assistent hoveniers diploma ? En ook zijn er weer 4 die hun certificaat bosmaaien in de zak mogen steken !

Meer informatie
Moeilijke Corona tijd

De Hof van Arcadia is gewoon open. Deelnemers met ziekteverschijselen blijven thuis, Verder gaat het werk "gewoon" door. We zijn hoofdzakelijk in de buitenlucht bezig. We hanteren natuurlijk de 1,5 meter maatregel en alle andere voorschriften.

Meer informatie
Maandelijkse tuinrubriek

Iedere maand staat er een artikel over tuinonderhoud in het Friesch Dagblad met de Hof van Arcadia

Meer informatie
Gezond bezig

Iedere week sporten we bij de Hof. We voetballen, korfballen, honkballen, tafeltennissen of jeu de boulen met elkaar al naar gelang onze fysieke gezondheid dit toe staat.

Meer informatie